Tasokkaat toimistosaneeraukset Naantalista koko Suomeen

TTS Taso Group Oy toteuttaa laadukkaat toimistosaneeraukset yritysten tarpeisiin vuosikymmenten kokemuksella. Palvelemme Naantalista käsin asiakkaita ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

TTS Taso Group Oy tunnetaan monipuolisena ja taitavana toimistosaneerausosaajana. Ammattitaitoinen tiimimme työskentelee menestyksekkäästi mitä erilaisimmissa toimistotiloissa toteuttaen niin peruskorjaukset ja -parannukset kuin kokonaisvaltaiset uudistuksetkin suunnittelusta viimeisteltyyn toteutukseen. Kauttamme saat siis kaikki toimistosi remontointiin tarvittavat palvelut vaivattomasti yhdellä yhteydenotolla.

Yksilöllinen toimisto tarpeidesi mukaan

Kaikki yritykset ovat erilaisia ja niin tulisi olla myös toimistojen. Toimistosaneeraus käynnistetäänkin aina selvittämällä asiakkaan tarpeet ja toiveet: millainen toimisto palvelisi juuri kyseisen yrityksen tarpeita ja vaatimuksia. Onko esimerkiksi esteettömyys tärkeää? Tämän pohjalta luodaan suunnitelma, joko asiakkaan toimesta tai kattavaa ja asiantuntevaa yhteistyöverkostoamme hyödyntäen. 

 

Suunnitelman valmistuttua laskemme asiakkaalle kilpailukykyisen tarjouksen kokonaiskustannuksista ja annamme tarkan arvion urakan aikataulusta. Laskemamme ja asiakkaan hyväksymä tarjous on pitävä, kanssamme sinun ei tarvitse varautua yllättäviin lisäkuluihin saatikka aikataulumuutoksiin.

Teemme myös ravintolasaneerauksia

Kaiken kattava avaimet käteen -palvelu

Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa toimistosaneerauksen kaikki työvaiheet. Eri alojen asiantuntijoista koostuva maanlaajuinen yhteistyökumppanien verkostomme mahdollistaa myös esimerkiksi putki- ja sähkötöiden asianmukaisen toteuttamisen. Kauttamme saat lisäksi täydellisesti toimistoosi sopivat mittatilauskalusteet kokeneen puusepän toteuttamana – valmiiksi asennettuina, luonnollisesti.

Lue lisää yrityksestämme

Panosta toimistosi toimivuuteen

TTS Taso Group Oy toteuttaa toimistosaneeraukset yritysten uniikkien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Panostamalla nykyaikaiseen ja toimivaan toimistotilaan, lisäät työntekijöiden työviihtyvyyttä sekä -hyvinvointia ja samalla työnteko tehostuu. 

 

Tarjoamme saneerauspalvelut yritysasiakkaille Naantalin ja Turun alueella, pääkaupunkiseudulla sekä tarpeen mukaan koko Suomessa.

Ota yhteyttä